Samenwerking met Nutrifoodz

Hey,

wat leuk dat je wilt weten wat ik van de producten van Nutrifoodz vind! Ik heb de afgelopen week meerdere recepten meegemaakt, van smoothiebowls tot bananenpannenkoekjes, maar ook gewoon een lekker simpel ontbijt van Alpro met Red Juice. En nu met het warme weer liggen er zelfs vegan Red Juice ijsjes in de vriezer, lekker!! Op de website en verpakking van Nutrifoodz staan hele makkelijke recepten, van shakes tot pannenkoekjes en beiden alleen met water. Simpel, maar heel lekker!

Zelf gebruik ik de onderstaande producten van Nutrifoodz;

Complete; daarin zitten alle nutriënten die je op een dag nodig hebt.
Red Juice; dit geeft extra energie en helpt bij een strakkere huid
Proteïne pancakes; bevatten extra eiwitten, langzame koolhydraten en geen toegevoegde suikers.

Leuk om te weten;

✓ Praktisch, snel, voedzaam en heerlijk van smaak!
✓ Bespaar tijd. Vermijd slechte keuzes.
✓ Handig als ontbijt, lunch, diner of tussendoor
✓ Uitgebalanceerde maaltijd met alle voedingsstoffen
✓ 100% Vegan – geen soja – geen suiker toegevoegd
✓ Minimale impact op het klimaat – Geen dierenleed
✓ Ontwikkeld door voedingsdeskundigen met 30 jaar ervaring

Heb je interesse gekregen in de producten van Nutrifoodz dan krijg je nu 20% korting op www.nutrifoodz.nl bij het gebruik van mijn kortingscode: cookingjeff20, dit maakt het natuurlijk extra interessant om een stap te wagen naar een gezondere levensstijl! Ik hoop dat ik je kan blijven inspireren met mijn gerechten, mocht je nog een leuk recept idee hebben met Nutrifoodz, laat het me weten, dan zie je hem misschien in mijn nieuwste posts weer voorbijkomen!

Nog een healthy day!!

Cookingjeff