De Indo Greenbox

Heerlijke Indische lekkernijen.  

Samengesteld met de favorieten van Cookingjeff.  Alles in de box is op een authentieke manier gemaakt, met een fusion touch. Een combinatie van familierecepten en eigen recepten, met als extra: veel liefde! 

Wil je een box bestellen, klik dan hier!

WHATS IN IT? 

Spekkoekwafel –> When spekkoek meets wafels. Ervaar een echte smaaksensatie door de Indische specerijen van een spekkoek die samen komen in een wafel. My favorite! 

 

Roti kukus –> Roti kukus is een trotse familie recept, het een gestoomde cake die lekker luchtig is en bij ons in de familie wordt gegeten met een laagje boter. Wat maakt de Roti kukus uit de greenbox extra lekker? Er zit chocolade en een beetje pandan in! 


Dadar gulung –> Een Indische groene pandan pannenkoek met daarin een smeuige kokos palmsuiker vulling.  Als je dit eenmaal geproefd hebt, ben je verkocht!  

Bolu pandan/pandan cake –> Een luchtige groene cake. Dit is misschien wel een van de bekendste Indische zoete lekkernijen, daarom kan deze natuurlijk echt niet missen in mijn favoriete Indische lekkernijen box! 

Allergenen: Spekkoekwafels: ei, gluten, melk / Roti kukus: gluten, ei / Sponscake: gluten, ei /Dadar gulung: gluten, ei 
Inhoud van de box:  
  • 1 spekkoekwafel 
  • 2 stukken roti kukus 
  • 1 dadar gulung
  • 2 stukken pandan cake 

De box is gemaakt voor 1 persoon en kost 10,95 exclusief verzendkosten, de box zijn ook ingericht om te verzenden de kosten daarvoor bedragen 3,95.

De boxen zijn te bestellen tot woensdag, dan worden ze vrijdag verstuurd of vrijdag/zaterdag op te halen in Den Haag na 17:00. 

KOOP EEN BOX EN STEUN THE BALI TRIBE WARUNG 

Mijn opa was vroeger altijd mijn grote voorbeeld. Hij was een allemans vriend en als ik hieraan denk, dan denk ik aan een lieve man die graag andere mensen gelukkig wilde maken. Zo ook de mensen op Bali en dan voornamelijk de mensen met wat minder geld. Het hele jaar spaarde hij al zijn kleine geld in een speciale Bali pot om dit vervolgens daaruit te kunnen delen. De blijdschap en het geluk wat dit met zich meebrengt, geeft een speciaal gevoel.  

Nu is het mijn tijd om het stokje over te nemen en de mensen op Bali te helpen!
Daarom doneer ik van elke verkochte greenbox 0,50 cent aan The Bali Tribe Warung – feeding the poor and homeless.
The Bali Tribe Warung zet zich in voor de armere/daklozen mensen. Met behulp van de donaties die ze krijgen kunnen ze maaltijden maken en deze dagelijks uitdelen. Helaas komen ze nog te vaak maaltijden te kort! Het geld komt in goede handen terecht en hier kunnen veel mensen mee geholpen worden. Mocht je meer willen weten over de organisatie dan kun je kijken op: FACEBOOKPAGINA LINK 

Wil je iets extra’s doneren, dan kan en mag dat natuurlijk altijd. 

WIST JE DAT … alle verpakkingsmaterialen/stickers voor the greenbox gemaakt zijn van recyclede materialen of dat de materialen minder slecht zijn voor het milieu?! Zo komen de meeste producten van Bioodi of Rajapack. De boxen van Cookingjeff zijn dus milieuvriendelijk, op die manier dragen we samen ons steentje bij te voor een betere toekomst. 

De stickers en website zijn mogelijk gemaakt door brandworkznl.

Heeft u iets te vieren?

En wilt u daar een speciale bestelling voor? Neem dan daar even contact over op, want veel is mogelijk.

Neem dan contact op via jeffreynoordzij@hotmail.com 

Wil je een box bestellen, klik dan hier!

Foto gallerij