Shari’s Super Sambal
IMG_20210108_203012_517[1]

Shari’s Super Sambal,

Als echte indo wordt sambal je met de paplepel ingegoten, zo ben ik er ook echt mee opgegroeid. Ik moet daarbij wel eerlijk zeggen dat voor mij de smaak belangrijker is dan pittigheid. Waar het op jonge leeftijd stoer was om zo pittig mogelijk te kunnen eten, ben ik nu wel meer gaan proeven en kies ik een sambal bij een gerecht uit. 
 

Sinds een jaar ben ik, via Instagram, bij Shari Super Sambal terecht gekomen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste potje in huis had gehaald, zijn de potjes van Shari niet meer weg te bedenken uit de koelkast. Dit komt vooral omdat ik haar sambals echt authentiek vind smaken. Ik doe mijn ogen dicht en waan mezelf, door de geuren en smaken, even in Indonesië. 

Zelf ben ik een sambal badjak fan, ik houd van zoet en smaakvol. Dat er tegenwoordig ook pittigere varianten bestaan is een uitkomst. Maar voorheen deed ik het gewoon met de standaard badjak. Dit is namelijk lekker bij elk gerecht. Je kan er bijvoorbeeld een simpel broodje kaas, onwijs lekker mee maken! De Opa’s sambal van Sahri komt het meest in de buurt van de sambal badjak, daarom heb ik deze standaard in mijn koelkast. 

Het was voor mij een groot plezier om alle sambal smaken te mogen proeven en zelfs een proefpakket weg te mogen geven! In het onderstaande filmpje proef ik ze allemaal voor jullie en laat ik jullie weten wat ik van de sambals vind. 

Mocht ik je nou helemaal warm hebben gemaakt en wil je zelf sambals van Shari Super Sambal hebben? Bestel ze dan snel op haar website via de onderstaande link! #spreadthesambal

https://www.sharissupersambal.nl/