De Resident®

De Resident ® ,

Als ik aan spareribs denk, dan denk ik aan het moment dat ik in Den Haag kwam wonen en mijn schoonfamilie mij vertelde dat als ik me een echte Hagenaar zou willen voelen, ik bij de Resident moest eten. Nou als dat mijn ontgroening was, dan moesten mijn schoonouders me wel heel goed kennen. En aangezien ik in dit soort gevallen maar al te graag gehoorzaam, ben ik er gelijk die avond gaan eten.  

Sindsdien ben ik groot fan van de Resident. Het personeel is attent en super gastvrij. Iedere keer weer gaan we mede hierdoor met een blij gevoel naar huis 

De Resident staat niet alleen bekend om de Spareribs, ik zou de overheerlijke steaks echt te kort doen als ik die niet zou benoemen. Mijn vriendin eet graag de Vega burger of de wilde gamba’s (alleen weet ze dat ze die dan met mij moet delen). Desserts delen daarentegen, dat doen wij niet. Nooit. Vragen om ruzie is dat. Of 5 minuten laten toch nog een dessert bestellen. DOreo cookie taart bij de Resident is echt heel lekker!  

We komen hier met veel plezier en halen nu onze ribbs graag af.  

En als we een keer niet kunnen afhalen, dan heb ik nog altijd een flesje van hun speciale marinade in de vriezer liggen. Mijn stiefvader zei laatst ‘met deze marinade smaakt een baksteen nog lekker!‘. De marinade is ook lekker met een goed stuk biefstuk. De biefstuk mooi rosé gebakken en de opgewarmde Resident marinade als jus. Alsof er een engeltje over je tong piest! 

Update: Sinds kort is er een ook een locatie van de Resident in Scheveningen, aan de pier. Ben je een dagje lekker aan het strand, waai dan ook even langs bij de nieuwe vestiging. Onwijs leuke sfeer want het zit in de Foodhallen 

Wil je meer weten over de Resident kijk dan op hun site!