Indisch kerst dessert box

Wil jij jouw kerstdiner op een onvergetelijke manier afsluiten? Iedereen verbazen met een lekker en culinair dessert, maar toch tijd over houden om gezellig bij je gasten te zitten? Ik help jou!

Bestel deze unieke Indische kerst dessert box en haal een authentiek dessert in huis welke je met een paar simpele stappen zo op tafel kan zetten!
Een dessert geïnspireerd op Indische keuken. Denk aan bekende elementen als de traditionele spekkoek aangevuld met verrassende lekkernijen die jouw en je gasten versteld zullen doen staan!
Het enige wat je hoeft te doen op de avond zelf is het opmaken van het bord. Ik zorg ervoor dat alles klaar voor gebruik geleverd wordt, samen met een gebruiksaanwijzing, om het je zo makkelijk mogelijk te maken! Binnen maximaal 10 minuten heb je het dessert opgemaakt en kan je samen genieten van deze heerlijke traktatie!
Je kunt je geliefde(n) hiermee verrassen of gezellig samen creatief de bordjes op maken.

Alle ingrediënten worden netjes op basis van het aantal bestelde personen/boxen voorbereid en met een duidelijke gebruiksaanwijzing, zorgvuldig voor je ingepakt
Zodra je de bestelling hebt geplaatst, krijg je een ontvangst berichtje met daarin een betaal verzoek. Zodra de betaling compleet is, kun je de box ophalen op het aangegeven tijdstip.

Ik wens je alvast veel voorpret voor de feestdagen en zoals ze in Indonesië zeggen…
Selamat Makan!

Ps. houd je niet van verrassingen en wil je weten hoe het dessert eruit ziet? Laat het me weten per mail: jeffreynoordzij@hotmail.com 

Bestelformulier