Beachclub BIRDS. 

Nu we inmiddels alweer een jaar in Den Haag wonen, hebben we echt al een paar favoriete plekjes waar we graag eten of eten afhalenDit zijn plekken van het strand tot het centrum en misschien wel op plekken waar je niet eens wist dat je er kon komen. 

Aan het strand is Beachclub Birds echt mijn favoriete strandtent. 1 juni mochten we weer en voor 1 juni hadden wij een tafeltje bij deze heerlijke tent gereserveerd. Zo fijn om daar weer te kunnen zitten. De sfeer is heel relax en precies zoals wij het thuis ook zouden inrichten. Daarom geeft het misschien ook wel een beetje het gevoel van thuis komen. Met je voeten bijna in het zand en rustige lounge muziek is het een zeer ontspannen plek. Het personeel is er altijd vriendelijk en alles is goed georganiseerd. Maar naast dit alles, is voor mij de kaart toch wel het belangrijkste. En de kaart van Birds is een hele ruime, die voor iedereen toegankelijk is. Een verschil met de kaart van vorig jaar is dat er nu meer keuze is voor mensen die geen vlees etenMijn favoriet lunch gerecht: de gegrilde kippendij met daarbij een verse limonade met passievrucht en mint (HEEL LEKKER!) 

Voor een lekkere borrel kun je er ook prima vertoeven met een lekker drankje en verschillende bitesCalamares met aioli bijvoorbeeld. Als ik mezelf helemaal gelukkig wil maken dan begin ik met een borrel en blijf ik zitten voor het diner.  Want ja, sorry maar de spare-ribs die ze hebben zijn ook gewoon echt heel lekker! Een avondje geen vlees? Dan zou ik de green vega coconut curry aanraden. En ja, als je er dan toch zit… kun je de chocofudge echt niet overslaan! Deze is ook lekker om te delen, doen wij niet hoor. Maar je krijgt 4 stukjes, dus het kan makkelijk. 

 

Kortom, woon je in de buurt? Waar wacht je op?! Echt een echte aanrader! 
Voor meer info klik hier!